Blog

Beresterk werk: Prachtige accentmuur in Thermo Ayous triple blokprofiel!

Een tijdje geleden bestelde onze klant uit Margraten (Nederland) Thermo Ayous triple blokprofiel planken met een dikte van 30 mm! Het resultaat? Een prachtige accentmuur in de tuin! Via deze blog staan we stil bij het uiteindelijke resultaat en de ervaring met De Houtbeer.

09 juni 2023

De geschikte keuze maken in dé online houthandel!

Onze klant had plannen om in het voorjaar van 2023 zijn tuin op te frissen en wilde graag een accentmuur maken in hout. Via onze social media kanalen kwam hij snel bij de online houthandel van De Houtbeer terecht: "Jullie webshop is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik! Na het raadplegen van de verschillende modellen in jullie assortiment, had ik meteen mijn oog laten vallen op Thermo Ayous in het triple blokprofiel om mijn accentmuur te bouwen".

Een geschikte keuze volgens ons! Thermo Ayous is namelijk niet enkel licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken, de thermische behandeling leidt ertoe dat het bovendien enorm duurzaam wordt. De duurzaamheidsklasse is namelijk gelijkwaardig aan andere tropische hardhoutsoorten waardoor deze planken zeer lang meegaan zonder dat er regelmatig onderhoud vereist is!

Onze klant had een voorkeur voor het triple blokprofiel met 30 mm dikte, maar wou de houtsoort en het model fysiek kunnen beoordelen en vooral thuis kunnen bekijken, op de plek waar de accentmuur zou komen. Uiteraard geen probleem bij De Houtbeer! Via de webshop bestelde hij een staal van de gevelbekleding die enkele dagen later netjes met de pakketjesdienst geleverd werd. Het staaltje bevestigde de voorkeur van onze klant! Hij berekende de benodigde planken en plaatste zijn bestelling...

Accentmuur zelf bouwen? Check! 

Nadat de bestelling netjes en in overleg geleverd werd, kon onze klussende klant aan de slag! De beschikbare lengtes kwamen perfect uit waardoor hij twee vlakken kon bouwen. Per vlak werden de planken in volle lengtes horizontaal geplaatst, zo was er nauwelijks zaagverlies! Tussen de twee vlakken werd er een minimale, strakke tussenruimte gelaten. Het resultaat? Een zeer strakke en moderne accentmuur die in combinatie met de nieuwe beplanting en verlichting een ware eye-catcher van de tuin wordt! Ook De Houtbeer is alweer fan van dit prachtige resultaat! 

Supertip: Mocht je toch lengte- of zaagverlies hebben? Denk dan aan andere elementen in je tuin die je met de plank kan bekleden zoals een bloembak, border of opbergkist. Zo kan je dezelfde strakke stijl doortrekken naar andere plaatsen! 

Terugblik

De handige klusser kan tevreden terugkijken op zijn aankoop bij De Houtbeer: "We zijn niet enkel zeer tevreden over het resultaat, ook onze ervaring met De Houtbeer is zeer positief! De producten zijn heel kwalitatief en de levering was bijvoorbeeld ook netjes op tijd. Ook de klantenservice beviel ons helemaal! Ze was namelijk heel persoonlijk én er werd duidelijk en snel gecommuniceerd."

De Houtbeer wenst zijn klant alvast veel genot in de prachtig vernieuwde tuin!