Blog

Beresterk werk: magnifieke gevelrenovatie met Thermo Ayous triple blokprofiel!

Eind 2022 leverde De Houtbeer Thermo Ayous triple blokprofiel planken in 24 mm dikte en bijhorend regelwerk in Schimmert (Nederland). P.P. gaf zijn gevel en twee poorten hiermee een echte make-over! In deze blog ontdek je zijn ervaring met De Houtbeer en zie je het magnifieke resultaat nadat de gevel al lichtjes heeft kunnen vergrijzen.

30 augustus 2023

Van voorbereiding tot bestelling met ondersteuning van onze klantendienst!

P.P. had eerder zijn tuinhuis bekleed met Thermo Fraké in het triple blokprofiel en was van plan hetzelfde materiaal te gebruiken voor de renovatie van zijn gevel en poorten. Het spreekt voor zich dat dit gepaard zou gaan met een aanzienlijke hoeveelheid hout. Aangezien P.P. niet helemaal overtuigd was van de leverancier van de Thermo Fraké, ging hij op zoek naar een leverancier die ook klantenservice hoog in het vaandel draagt. Via social media kwam hij terecht bij De Houtbeer. In de overzichtelijke webshop zag hij dat Thermo Fraké in het triple blokprofiel geen voorraadproduct was, dus contacteerde hij onze klantendienst…

Kort erna werd een afspraak gemaakt om het project in detail te bespreken en de verschillende mogelijkheden te overlopen in de magazijnen van De Houtbeer. Zowel de voorraadproducten Thermowood en Thermo Ayous werden besproken, alsook de optie in Thermo Fraké: De Houtbeer kan namelijk op bestelling verscheidene houtsoorten en modellen aanbieden die niet op voorraad gehouden worden! P.P. was overtuigd van Thermo Ayous triple blokprofiel met een dikte van 24 mmEenmaal terug thuis, telde hij de benodigde lengtes en hoeveelheden van de gevelbekleding alsook het bijhorende regelwerk uit. De Houtbeer bood op basis van de beschikbaarheden zo optimaal mogelijke lengtes aan en P.P. plaatste zijn bestelling…

Aan de slag als zelfklusser!

In overleg met P.P. werd de complete bestelling netjes bij hem thuis geleverd. Aangezien het even zou duren vooraleer al het hout werd verwerkt, gaf De Houtbeer nog enkele opslagtips voor het hout mee. Zo kon P.P. ervoor zorgen dat het netjes en duurzaam gestockeerd werd. Eenmaal aan de slag, verliep het plaatsen vlot en was er nauwelijks zaagverlies doordat de aangeboden planken zo optimaal mogelijk aansloten bij de gevraagde lengtes. De enkele vragen die bij P.P. opkwamen tijdens de plaatsing werden telkens vlot besproken met onze klantendienst. Zo verzekerde De Houtbeer niet enkel kwalitatieve producten, maar ook de nodige ondersteuning voor de zelfklusser waar mogelijk. Het resultaat spreekt dan ook boekdelen! P.P. zorgde voor een ware make-over bij hem thuis: zowel zijn gevel als poorten kregen een strakke en moderne look. De natuurlijke vergrijzing die optreedt door de UV-straling zorgt voor een extra toets moderniteit. Ook De Houtbeer is alweer trots op dit mooie resultaat!

Supertip: Mocht je toch lengte- of zaagverlies hebben? Denk dan aan bijvoorbeeld dagkanten van ramen die je kan bekleden of andere elementen in je tuin zoals een bloembak, border of opbergkist. Zo laat je op een creatieve manier dezelfde strakke stijl terugkomen op verschillende plekken in je tuin!

 

Terugblik

P.P. kijkt tevreden terug op zijn ervaring met De Houtbeer: “Ik ben supertevreden over het resultaat en vooral ook mijn ervaring met de klantendienst heeft een superpositieve indruk nagelaten. Er werd steeds goed meegedacht en de aanpak was heel persoonlijk, echt top! Ik heb al van veel buren en voorbijgangers positieve feedback gehad en met plezier vermeld ik steeds hoe mijn ervaring met De Houtbeer was: simpelweg een echte aanrader!"

De Houtbeer is trots op het resultaat en vooral verheugd dat de klant tevreden en positief terugblikt op de persoonlijke klantenservice. Hij wenst P.P. jarenlang genot van zijn strakke gevel en poorten!